Boel Akupunktur Haslev
Boel Akupunktur Haslev

Velkommen til Boel Akupunktur Haslev

Boel Akupunktur Haslev er en afdeling af Danmarks største akupunktur klinik.  Alle akupunktører har gennemført den store Master Akupunktur uddannelsen.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. De fleste sundhedsforsikringer dækker behandlingerne.

Ved hjælp af moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i behandling af de fleste lidelser, som rammer ældre mennesker: Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, spinalstenose osv.).

Klinikken er handicapvenlig. Dog er dørene til toiletterne ikke brede nok til en kørestol.

Boel Akupunktur Haslev er vores syvende afdeling. Boel Akupunktur blev grundlagt i Aulum i Jylland i december 1983 af John Boel Senior. 

Sidst i 1980’erne fandt John Senior en måde at behandle alvorlige øjensygdomme, der indtil det tidspunkt var blevet betragtet som uhelbredelige. Da det blev kendt strømmede folk fra hele Danmark – ja faktisk hele verden – til lille Aulum, for at blive behandlet. 

Selv om der blev bygget til, kunne klinikken i Aulum ikke overkomme at behandle så mange patienter og vi åbnede sidst i 1990’erne en afdeling i København.

I 2014 overtog John Boel Jr Boel Akupunktur og siden dengang har vi åbnet afdelinger i alle de største byer i Danmark. Men vi har indtil nu kun haft én klinik på Sjælland (i Vanløse). Den kan ikke længere følge med. Derfor åbner vi nu i Haslev, så folk fra Midt- og Sydsjælland ikke behøver at kører ind til København og afdelingen derinde kan blive aflastet.

Akupunktør Snehvide Träger
Akupunktør Snehvide Träger


Dygtige Snigeole Träger – i daglig tale kaldet Snehvide – er chef for klinikken. Hun startede som assistent i Vanløse og tog sideløbende Master akupunktør uddannelsen.

Smertebehandling

Vi behandler

Lidt om Boel Akupunktur

Vi har siden vores åbning i 1983 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur. Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

 


Boel Akupunktur Haslev Finlandsgade 26, 4690 Haslev +45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i akupunktur mod både akutte lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

anmeld os påjs_loader