Velkommen til Boel Akupunktur København

Boel Akupunktur i København er en afdeling i Danmarks største akupunktur klinik og alle akupunktører har gennemført Master Akupunktur uddannelsen.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. De fleste sundhedsforsikringer dækker behandlinger.

Ved hjælp af moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker. (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv) samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.).

Øjensygdomme

Øjensygdomme

Smertebehandling

Smertebehandling

Andre sygdomme

Andre sygdomme

Øjensygdommen AMD

Øjensygdommen AMD

Nervebetændelse

Nervebetændelse

KOL akupunktur

Lungesygdommen KOL

Vi behandler

Lidt om Boel Akupunktur København

Vi har siden vores åbning i 1983 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur. 

Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

Boel Akupunktur København
Skalbakken 4,
2720 København
+45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i
behandling af lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

Very good.
Mimi Holm
Mimi Holm
Boel Acupuncture Copenhagen is truly a mega professional clinic to visit. The two acupuncturists Peter and Jannick are cannon fodder and they always have answers to charges if you come up with a problem.I hereby give 5 stars
ann-jeanett jensen
ann-jeanett jensen
Super dygtig og pålidelig akkupunktør. Venligt og varmt personale.
Karen Christensen
Karen Christensen
Jeg har længe døjet med nervesmerter i mine ben, efter en hård kemo behandling. Lægerne har udskrevet det ene præparat efter det andet, som gjorde mig til en levende zombie. Efter at have fået anbefalet Boel akupunktur af et familiemedlem, startede jeg op på behandling hos Peter på Østerbro. Jeg har fået en uges behandling, a´ 30 minutter dagligt. Efter de første 2 behandlinger kunne jeg ikke mærke den store forskel, men efter den 3 behandling, glemte jeg at tage mine smertestillende om aftenen og havde en god nattesøvn. De næste 2 behandlinger har gjort at jeg ikke længere tager smertestillende medicin, for at kunne sove om natten. Jeg har forsat lidt smerter om aftenen, men det er INTET i forhold til hvad jeg tidligere har oplevet. Jeg kan varmt anbefale Boel akupunktur til andre som lider af nervesmerter.
Benjamin Kvist Nielsen
Benjamin Kvist Nielsen
Seneskedehindebetændelse (tennisalbue) fuldstændigt kureretJeg overbelastede min højre underarm, og fik en såkaldt tennisalbue, som jeg var stærkt generet af gennem to år. Det betød, at jeg havde mange smerter, og måtte droppe al min styrketræning og anden fysisk aktivitet.Al konventionel behandling kunne ikke kurere det - kun momentant (fik bl.a. adskillige indsprøjtninger med binyrebarkhormon m.m.). Til sidst opgave læger og sygehus, og beskeden var, at jeg måtte leve med det, og håbe, at det gik i sig selv! Efter en uge med 5 behandlinger hos Peter, Boel Akupunktur København, var jeg stort set kureret. Allerede efter første dag var smerterne stærkt reduceret, og efter den uge var de forsvundet. Jeg fulgte op med et par yderligere behandlinger på egen opfordring - bare for at være sikker. Et par måneder efter behandlingerne fik jeg en ny scanning på hospitalet, som viste, at min sene var fuldt regenereret. Jeg har i dag ingen smerter, ingen tilbagefald, og kan igen træne. Jeg kan på det varmeste anbefale Boel Akupunktur. Anders Lundtofte.
Anders Lundtofte
Anders Lundtofte
js_loader

Vi dækker hele København by

Amager Vest
Amager Øst
Bispebjerg
Brønshøj-Husum
Indre Nørrebro
Indre Østerbro
Kartoffelrækkerne
Nordhavnen
Nørrebro
Sydhavnen
Teglholmen
Valby
Vanløse
Vesterbro
Kongens Enghave
Ydre Nørrebro
Ydre Østerbro
Østerbro