Velkommen til Boel Akupunktur København

Boel Akupunktur i København er en afdeling i Danmarks største akupunktur klinik og alle akupunktører har gennemført Master Akupunktur uddannelsen.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. De fleste sundhedsforsikringer dækker behandlinger.

Ved hjælp af moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker. (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv) samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.).

Øjensygdomme

Øjensygdomme

Smertebehandling

Smertebehandling

Andre sygdomme

Andre sygdomme

Øjensygdommen AMD

Øjensygdommen AMD

Nervebetændelse

Nervebetændelse

KOL akupunktur

Lungesygdommen KOL

Vi behandler

Lidt om Boel Akupunktur København

Vi har siden vores åbning i 1984 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur. 

Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

 

Boel Akupunktur København
Skalbakken 4,
2720 København
+45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i
behandling af lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

Boel Akupunktur København
Fantastisk
4.0
Baseret på 65 anmeldelser
anmeld os på
Verdens bedste arbejdsplads <3 Har ikke været på en arbejdsplads hvor alle mine kollegaer er så dejlige, chefer der er helt fantastiske og patienter der er så søde ! Da jeg startede her vidste jeg intet om noget med akupunktur. Allerede i den første uge jeg var her (for 3 år siden) kunne jeg tydeligt se forbedringer hos nogle patienter efter 3. dag allerede, derfor er jeg så glad over at være her og kunne hjælpe så mange mennesker og give dem livsglæden tilbage det varmer mit hjerte hver gang <3 Jeg selv har fået nogle behandlinger som alle sammen heldigvis har hjulpet mig det er jeg så taknemlig for selv også. Anbefaler det til alle så vi kan hjælpe så godt vi kan.
Boel Akupunktur är fantastiskt effektivt på massa olika tillstånd. Jag har själv både fått behandling för diverse ryggproblem. och gått utbildningen hos Boels och utövar det dagligen med mycket fina resultat. Jag rekommenderar dessa skickliga Akupunktörer med varmt hjärta. Susan Rönnbäck
Har dere smerter eller plager,besøk Boel akupunktur å få bedre dager.Jeg garanterer dere ett nytt liv😊
Utroligt dygtige akupunktører. Jannik (Vanløse) hjalp mig meget med en ansigtslammelse, hvor intet andet havde hjulpet. Da jeg et par år senere havde brug for kvitteringer gav Corinne mig en super god behandling og hjalp mig på glimrende vis. Kan kun sige godt om og anbefaler Boel Akupunktur
Jeg er selv midt i er behandlingsforløb for primært AMD med daglige behandlinger.
Her kommer mennesker med alle former for behandlingsbehov og rigtig mange giver udtryk for, at der sker positive ændringer i deres krop.
Det samme gælder for mig, men da jeg ikke er færdig med behandlingen, kan jeg ikke beskrive resultat endnu.
Der er en god og tryg stemning i klinikken og man føler sig rigtig godt behandlet. 😊
Før i tiden hikke jeg meget, nu efter behandling er de overstået 👍
Peter Torp er den mest komplette behandler jeg har mødt..
Og udretter mirakeler
Very professional acupuncture treatments combined with a most friendly serviceminded atmosphere!
Det kan godt anbefale 👍👍👍
Boel Akupunktur i Esbjerg er virkeligt en mega professionel klinik at besøge.Niels behandlede min frosne skulder og allerede efter den første behandling, fik jeg mere bevægelighed i leddet.Laila i receptionen er meget omsorgsfuld og omhyggeligJeg giver hermed 5 stjerner
Fantastisk sted at blive undervist
Sympatiske behandlere og fine omgivelser nu håber jeg det virker🙏👌
Meget godt.
Acunova Akupunktur lever op til det der står på deres hjemmeside, jeg havde en sportsskade, den har de "tryllet væk" mvh Meget tilfreds kunde
Efter flere år på smertestillende medicin (efter en hjernerystelse og fibromyalgi) kom jeg i behandling på klinikken i København. Efter et behandlingsforløb hos Jannick kunne jeg igen leve helt uden smertestillende medicin. Tusind tak for god og professionel behandling til Jannick og team. Det har været fantastisk! Af hjertet tusind tak.
Jeg er en af de patienter, som har haft stor succes hos Boel Akupunktur ift min spinal stenose!
Har i skrivende stund modtaget 6 behandlinger, efter 5. behandling ( 10.9.21 ) gik jeg helt oprejst og stort set smertefri.
Jeg regner med opfølgende behandlinger hos jer, så jeg kan vedligeholde de fine resultater.
Tusind tak til Jannick Uldall ( Boel Akupunktur )

Hermed mine varmeste anbefalinger OG dybfølte tak,

Mvh Kirsten Kiefer

PS Jeg døjede også meget med føleforstyrrelser i fødderne efter kemobehandling ( 8 år ) fik at vide, at “ dét måtte jeg leve med “.
Heldigvis greb min egen læge ind ( er uddannet akupunktør ) og efter 6-7 behandlinger var jeg symptomfri!
Akupunktur virker 🤞
Jeg vil gerne anbefale Boel akupunktur for det gode resultat jeg på 2 uger fik i sommeren 2017 ift min AMD øjensygdom.

Efter 2 ugers behandling tilbage i juni måned 2017 med
det bedste resultat jeg kunne ønske ... tæt på 100 procent syn på begge øjne .. og efter en hurtig diagnose fra øjenlæger ...

der siger de ikke kan hjælpe især med en tør AMD jeg har ..

har jeg efterfølgende gået til behandling ca hver 4 uge.

Det er altid 2 behandlinger samme dag med en times pause.

Jeg holder pt pause på 3 måned og takker Jannick på Østerbro klinikken ...🙏👌🏻

han har tit MEGET travlt, trods det er han kompetent og god til at tage sig af kunderne på en omsorgsfuld og dejlig måde.

Daniella skal også have en tak for den omsorg hun udviser når vi skal ind og gøres klar til behandlingen 😉

jeg tør nok aldrig slippe behandlingen da nålene jo sparker til min egen krops egen helings process ...

bare dejligt at jeg kan mærke at der kan gå længere tid imellem mine behandlinger 🙌💪🏻
for mig er det jo et bevis på at acunova gør en stor forskel i min krop.

Glæder mig til at se den nye klinik i Vanløse
Mange hilsner Tina wesselhoff
Tog en kort uddannelse i acunova. Det er var både spændende og underholdende. Undervisningsmaterialet er ganske vist ikke meget værd, men metoden er fabelagtig - helt ærligt, det er det nærmeste jeg har været mirakler.. Hvis noget plager dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Du får et ærligt respons.
Jeg har god erfaring med behandling af nervebetændelse i benene,
jeg kunne ikke gå ret langt uden at få ondt i benene,
jeg fik behandling i en uge plus to ekstra,
nu kan jeg gå omkring fire km.uden at få ondt,det er fantastisk.
Det er nogle rare mennesker dernede,så er der noget man døjer med
er det et forsøg værd.
Venlig hilsen Bodil Boesen.🇩🇰🇩🇰👏👏
Boel's system AkuNova er en hel unik moderne form for akupunktur. Jeg har selv gennemgået uddannelsen og har fantastiske resultater.
😊😊ja det er sket ikke ringe
7 behandlinger for helvedesild og mine smerter var HELT væk.Er nu i gang med behandling for min muskelgigt. Efter 5. behandling havde jeg ikke længere behov for at tage smertestillende. Har nu fået 8 behandlinger og, har ingen smerter i skulder og knæ, mine smerter i fingre og hænder er næsten væk. Fantastisk at kunne springe ud af sengen, åbne døre & skruelåg mv. igenStor anbefaling af Boel Akupunktur/Jannik, Vanløse herfra.
at skabe opmærksomhed om ellers ikke etablerede symptomer og hvad der muligvis kan gøres ved disse, før medicinalindustrien kommer med noget der kan tjenes mange penge på …
Michael Andersson:
Jeg er blevet behandlet for grøn stær, stærkt svækket synsnerve hos Boel Akupunktur, Jannich. Inden behandlingen var mit syn på 60%., målt på Rigshospitalets øjenafdeling, men er nu oppe på knap 100%. Fantastisk.
Jeg er også blevet behandlet for andre skavanker, bl.a. lyskebrok, stiv nakke og smerter pga. brækket kraveben, alt med tilfredsstillende resultater.
Jeg kan varmt anbefale Boel Akupunktur. De er relle, lover ikke på forhånd at kunne hjælpe, topprofessionelle og vanvittig søde.
Kan varmt anbefale dem , super dygtige.👍🏼kommer i Vanløse hos Jannich .
Helvedesild behandlet med akupunktur

I august måned 2021, fik jeg lige pludselig kraftige diffuse smerter i mave, underliv og ryg.
Jeg tog kontakt til min læge, som sendte mig på hospitalet, hvor jeg blev undersøgt for galdesten, hvilket jeg ikke havde. Jeg sov næsten ikke i 3 uger p.g.af smerter og kontaktede min læge adskillige gange med henblik på udredning.
Det viste sig så, at jeg havde fået Helvedesild.
Det ønsker jeg ikke for min værste fjende. Jeg var desperat, for de smertestillende piller virkede ikke, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.
Jeg googlede Helvedesild på nettet og “faldt over” Boel Akupunktur, som jeg tog kontakt til.
Jeg fik 6 behandlinger af Jannick i Vanløse og blev fuldstændig smertefri.

Tusind tak Jannick, jeg er dig evig taknemmelig over, at du har befriet mig for mit “smertehelvede”. Også mange tak til din søde, venlige og altid smilende sekretær Snehvide.

I har min dybeste respekt, og jeg vil til enhver tid anbefale jer.

Mvh. Ellinor K. Nielsen
Undertegnede blev behandlet hos Boel akupunktur i Vanløse for nogle år siden af en tennis albue der havde plaget mig i årevis og efter 5 behandlinger havde det hjulpet betydeligt og efter yderligere 5 behandlinger var jeg fit for fight igen uden stop. 💪 Boel akupunktur kan klart anbefales.Vh. Bendt Behrmann.
Super afslappende atmosfære og de ved hvad de gør
Kan varmt anbefales
Det er en fantastisk ting at kunne og opleve hvordan det letter har brugt det i flere år.
Det er utrolig fantastisk hvad hvad Boel akupunktur kan udrette det kan kun Anbefales
Har fået behandling for piskesmæld og frossen skulder.
Efter få behandlinger er jeg nærmest smertefri - noget jeg ikke har været i 12 år! Jeg har fået et liv tilbage som nu kan være rart og sjovt.
Jeg har fået øget min bevægelsesfrihed i leddene, færre smerter og min muskulatur i nakke er blevet stærkere. Nu kan jeg faktisk rejse mig fra liggende stilling og holde mit eget hoved! Det er fantastisk efter mange år at måtte rulle sidelæns som en ældre når jeg skulle rejse mig.
Min livskvalitet er ganske enkelt blevet øget betragtelig og jeg kan kun give mine varmeste anbefaleinger til Boel Akupunktur.
Af hjertet tak til en dygtig og kompetent akupunktør.
God kompetent behandling - Kan anbefales!
js_loader

Vi dækker hele København by

Amager Vest
Amager Øst
Bispebjerg
Brønshøj-Husum
Indre Nørrebro
Indre Østerbro
Kartoffelrækkerne
Nordhavnen
Nørrebro
Sydhavnen
Teglholmen
Valby
Vanløse
Vesterbro
Kongens Enghave
Ydre Nørrebro
Ydre Østerbro
Østerbro