Boel Akupunktur Odense

Velkommen til Boel Akupunktur Odense

Boel Akupunktur i Odense er en afdeling af Danmarks største akupunktur klinik og alle akupunktører har gennemført Master Akupunktur uddannelsen.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker behandlinger.

Vi behandler med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur og er specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker. (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv) samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.).

Øjensygdomme

Øjensygdomme

Smertebehandling

Smertebehandling

Andre sygdomme

Andre sygdomme

Øjensygdommen AMD

Øjensygdommen AMD

Nervebetændelse

Nervebetændelse

KOL akupunktur

Lungesygdommen KOL

Læs mere om vores behandling af:

Lidt om Boel Akupunktur Odense


Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

Vi har siden vores åbning i 1983 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur.

Klinikken i Odense blev åbnet i 2016 og ledes af Monika Andersen, som har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse og sidenhen modtaget videreuddannelse af både min far og jeg.

Boel Akupunktur Odense
Svenstrupvej 92
5260 Odense
+45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i
behandling af lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

Boel Akupunktur Odense
Fremragende
4.5
Baseret på 24 anmeldelser
anmeld os på
Venlig, smilende og vidende, samt virksom behandling af "frossen skulder".
Startede i 2003 hos John Boel senior i Aulum grundet "grøn stær" på begge øjne. Behandlingen fik et ualmindeligt godt resultat jeg følte at mine øjne kom på plads, havde meget udstående øjne. Tiden gik flere operationer på OUH med et meget svingende resultat men efter den sidste var der ikke mere at gøre . Igen kontakter jeg Boel efter de kom til Odense og var til behandling hos John Boel Junior den første dag de startede i Odense. Igen syntes jeg med et godt resultat og fortsætter nu med 1 behandling hver 6 uge. For mig virker de ansatte dygtige og kompetente.Lars Jørgen Mortensen
NervesmerterJeg kan kun sige 1000 tak for dejlig behandling. Jeg har gået med nervesmerter i 3 år allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke stor bedring, nu efter 5 er jeg så godt som smertefri. Det holdt 14 dage, tilbage til snart øv øv
Hjælp til mine øjne mit syn er klart meget bedre
Jeg synes Monika er en total dygtig akupunktør, som altid gør sit bedste. Hun har behandlet mine ører og det går MEGET BEDRE��
Tak Monika
Jeg har flere diabetiske øjensygdomme, og trods intensiv behandling på OUH i en længere periode, er det ikke lykkedes at få styr på dem. Efter en massiv blødning i det ene øje, var jeg nede på under 20% syn. Efter 14 dages intensiv behandling hos Boel Akupunktur i Odense, er mit syn nu forbedret så meget at jeg har fået en stor del af min selvstændighed tilbage. Derudover har jeg følt mig særdeles godt behandlet af Johanne (receptionist og meget andet) og Monika (akupunktør). Jeg kan varmt anbefale klinikken.
fantastiske mennesker der kan sit kram og er gode til børn
Min kone begyndte sin behandling for A M D (alder pletter )tør for 2½ år siden. Inden hun begyndte sin behandling, kunne hun ikke se den grønne skov, hun kunne kun se bladene, hvis hun tog dem helt tæt på. Nu kan hun se hele den grønne skov. Generelt er hendes liv blevet lettere, bland andet fordi der er flere af de praktiske ting, hun kan igen, f.eks. kan hun nu finde ritter sport igen.Hun er meget tilfreds med behandlingen og syntes at der er et godt og imødekommende miljø.
Jeg fik 12 behandlinger for Virus på balancenerven og allerede efter 6-7 behandlinger fik jeg et helt nyt liv efter mange år under stress så var de 12 behandlinger her hos Boel Akupunktur i Odense med til at det helt forsvandt 👍 så kan stærkt anbefales
Vil helt klart anbefale Boel Akupunktur Odense. Allerede efter 3 behandlinger for frossen skulder havde jeg færre smerter og i dag fik jeg den 7 behandling. Tusind tak for gode behandlinger og altid skønne humør og faglig viden. Du har givet mig den rådgivning i det her forløb. Tak for tips til videre genoptræning for mig. 😍💪👍
Det er helt utroligt hvad de kan i Boel Akupunktur. Jeg har snakket med så mange mennesker, der har fået de mest utrolige resultater med deres behandlinger. Skulle jeg gå hen og fejle noget, er det helt sikkert dem jeg går til for at blive rask igen.
Fik hjælp til en hælspor der havde drillet i nogle år
Da jeg kun har haft gode og værdifulde oplevelser i klinikken på Rugårdsvej i Odense medgiver jeg her mine varmeste anbefalinger . Jeg er blevet hjulpet efter en mislykket operation og tror , at mit liv havde været et smertehelvede UDEN behandling hver måned hos Boel !!!!
Excellent service, definitely a place I go to if I have any pains etc
Jeg er i juni 2016 blevet behandlet for våd AMD hos Boels Akupunktur i Odense.Behandlingen har været vellykket og bevirket, at jeg har fået fornyet mit kørekort, hvilket jeg ikke kunne før behandlingen. Jeg har været på øjenafdelingen på ÅUH og her kunne man konstatere en stor forbedring af mit syn.Boels Akupunktur i Odense er et rart sted at komme. Man føler sig velkommen, og behandlingen er professioneltLaurits Kirkegaard
js_loader