Velkommen til Boel Akupunktur Odense

Boel Akupunktur i Odense er del af Danmarks største akupunktur klinik og alle akupunktører har gennemført Master Akupunktur uddannelsen.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker behandlinger.

Vi behandler med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur og er specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker. (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv) samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.).

Øjensygdomme

Øjensygdomme

Smertebehandling

Smertebehandling

Andre sygdomme

Andre sygdomme

Øjensygdommen AMD

Øjensygdommen AMD

Nervebetændelse

Nervebetændelse

KOL akupunktur

Lungesygdommen KOL

Læs mere om vores behandling af:

Lidt om Boel Akupunktur Odense


Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

Vi har siden vores åbning i 1983 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur.

Klinikken i Odense blev åbnet i 2016 og ledes af Monika Andersen, som har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse og sidenhen modtaget videreuddannelse af både min far og jeg.

Boel Akupunktur Odense
Rugårdsvej 10
Odense
5000
+45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i
behandling af lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

Vil helt klart anbefale Boel Akupunktur Odense. Allerede efter 3 behandlinger for frossen skulder havde jeg færre smerter og i dag fik jeg den 7 behandling. Tusind tak for gode behandlinger og altid skønne humør og faglig viden. Du har givet mig den rådgivning i det her forløb. Tak for tips til videre genoptræning for mig. 😍💪👍
Birthe Damgaard Madsen
Birthe Damgaard Madsen
Jeg startede hos Boel Akupunktur i Odense i juni måned for at få behandling for mine øjne, da jeg ikke kunne se på det venstre øje og det højre øje kunne jeg kun se 45 % på. Allerede efter den første uge kunne jeg se 67 % på det høje øje, og efter den anden uge var det oppe på 80 %. I dag kan jeg se over 80 % på det højre øje, det venstre kan jeg stadig ikke se med, men det havde jeg heller ikke regnet med. Jeg er utrolig glad for det gode resultat som jeg har fået på det højre øje.Jeg kan klart anbefale Boel Akupunktur i Odense, man føler sig altid velkommen . Monika er en utrolig dygtig behandler. Så hvis I går med en eller anden sygdom som lægerne har opgivet, så tøv ikke med at tage derud.
Lone Hansen
Lone Hansen
Min kone begyndte sin behandling for A M D (alder pletter )tør for 2½ år siden. Inden hun begyndte sin behandling, kunne hun ikke se den grønne skov, hun kunne kun se bladene, hvis hun tog dem helt tæt på. Nu kan hun se hele den grønne skov. Generelt er hendes liv blevet lettere, bland andet fordi der er flere af de praktiske ting, hun kan igen, f.eks. kan hun nu finde ritter sport igen.Hun er meget tilfreds med behandlingen og syntes at der er et godt og imødekommende miljø.
Morten Scheffmann
Morten Scheffmann
Jeg er i juni 2016 blevet behandlet for våd AMD hos Boels Akupunktur i Odense.Behandlingen har været vellykket og bevirket, at jeg har fået fornyet mit kørekort, hvilket jeg ikke kunne før behandlingen. Jeg har været på øjenafdelingen på ÅUH og her kunne man konstatere en stor forbedring af mit syn.Boels Akupunktur i Odense er et rart sted at komme. Man føler sig velkommen, og behandlingen er professioneltLaurits Kirkegaard
Laurits Kirkegaard
Laurits Kirkegaard
Startede i 2003 hos John Boel senior i Aulum grundet "grøn stær" på begge øjne. Behandlingen fik et ualmindeligt godt resultat jeg følte at mine øjne kom på plads, havde meget udstående øjne. Tiden gik flere operationer på OUH med et meget svingende resultat men efter den sidste var der ikke mere at gøre . Igen kontakter jeg Boel efter de kom til Odense og var til behandling hos John Boel Junior den første dag de startede i Odense. Igen syntes jeg med et godt resultat og fortsætter nu med 1 behandling hver 6 uge. For mig virker de ansatte dygtige og kompetente.Lars Jørgen Mortensen
Hanne og Lars Jørgen Mortensen
Hanne og Lars Jørgen Mortensen
I uge 15 mødte jeg første gang de dygtige og professionelle akupunktører hos Boel Akupunktur i Odense. Jeg skulle behandles for dårligt syn.- Efter en uges akupunktur var der sket en bedring af synet på det ene øje. - Ved en kontrol på øjenafd. på sygehuset 4 uger senere var der sket en betydelig forbedring af mit syn på begge øjne. Nu er jeg i gang med yderligere en uges akupunktur, og jeg er dybt taknemmelig over den indsats og de resultater, der er nået. Derudover er det rigtig rart at komme på klinikken, hvor alle mødes med et smil, og tonen er munter og positiv. / Karen Johnsen
karen johnsen
karen johnsen