Velkommen til Boel Akupunktur Århus

Boel Akupunktur i Århus er del af Danmarks største akupunktur klinik og alle akupunktører har gennemført Master Akupunktur uddannelsen.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker behandlinger.

Vi behandler med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker. (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv) samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.). 

Øjensygdomme

Øjensygdomme

Smertebehandling

Smertebehandling

Andre sygdomme

Andre sygdomme

Øjensygdommen AMD

Øjensygdommen AMD

Nervebetændelse

Nervebetændelse

KOL akupunktur

Lungesygdommen KOL

Vi behandler

Lidt om Boel Akupunktur Århus

Vi har siden vores åbning i 1983 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur. 

Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

Boel Akupunktur Århus
Stenvej 23, st.
Højbjerg
8270
+45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i
behandling af lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

Jeg har diskusprolaps og har mange smerte i begge benne.Jeg kunne næsten ikke gå og sove om natten pga. Smerter.Efter jeg har fået behandling hos Boel, kunne jeg godt mæke en forskel.Stor tak til begge personale , de er dygtig , venlige og hjælpsom.MvhKhanistha 😀
Janjira Unchaona
Janjira Unchaona
Vdr AMD. Kom til behandling med 30% syn på begge øjne, efter 3 dagemed 2 behandlinger var synet på højre øje 75% og venstre 80% så det var over alt forventning Tusind tak til Jan.
Rudolf Søe Larsen
Rudolf Søe Larsen
I foråret 2018 fik jeg en hælesporer. Efter 5 behandlinger var smerterne væk. 8 dage efter tog jeg til London i 4 dage hvor jeg i snit gik 17 km om dagen uden at mærke noget til hælesporen.
Vibeke Randa
Vibeke Randa
Effektiv og hurtig behandlingKom til Århus med så voldsomme smerter og usikre ben, at "for-konsultationen" blev nødt til at foregå i venteværelset, da det var uoverskueligt at komme de bare 10 meter ind på kontoret. (pga en iskias der havde plaget mig weekenden over uanset om jeg gik, sad, stod eller lå 🙁 )Efter bare den første behandling kunne jeg fint gå og med så lidt smerter tilbage, at pillerne med rød advarselstrekant jeg havde fået ved lægen allerede der blev lagt på hylden.Og efter yderligere 3 behandlinger, ville jeg "teoretisk!" kunne have danset fandango :-)Har fra tidligere gode erfaringer med Boel - både i Århus og Aulum, og anbefaler dem hjertens gerne. De er min livline - hvis noget ved mig går i stykker, tænker jeg oftest: "Det er nok ikke værre end Boel kan hjælpe" .Annie Kolbe
yummikolbe
yummikolbe
Boel Akupunktur er meget kompetente og dygtige. Jeg har leddegigt og er blevet behandlet med 5 behandlinger, hvorefter jeg er uden hævede led. Da jeg spurgte om råd og vejledning udover akupunkturen, fik jeg gode svar. Jan er super dygtig akupunktør.
ann-jeanett jensen
ann-jeanett jensen
Finn Rasmussen
Finn Rasmussen
Kompetent og venligt personale. Stort venterum med kaffe/ te/ vand, kage.
Henning Christensen
Henning Christensen

Vi dækker hele Århus

Brabrand
Brabrand-Årslev
Egå
Hasselager
Helenelyst
Holme
Holmstrup
Holmstrup Mark
Højbjerg
Katrinebjerg
Kolt
Latinerkvarteret
Marselisborgkvarteret
Midtbyen
Mollerup
Møllevangen Risskov
Skjoldhøjparken
Skåde
Skæring
Slet
Stavtrup
Tranbjerg
Viby
Aaby Sogn
Åbyhøj
Aarhus N
Aarhus V
Aarhus Ø
Årslev
Øgadekvarteret