Velkommen til Boel Akupunktur Århus

Boel Akupunktur i Århus er del af Danmarks største akupunktur klinik, hvor alle akupunktører har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. Mange sundhedsforsikringer dækker behandlinger.

Vi behandler med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur og er specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker. (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv), kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.) og langvarige smerter.

Øjensygdomme

Øjensygdomme

Smertebehandling

Smertebehandling

Andre sygdomme

Andre sygdomme

Øjensygdommen AMD

Øjensygdommen AMD

Nervebetændelse

Nervebetændelse

KOL akupunktur

Lungesygdommen KOL

Vi behandler

Lidt om Boel Akupunktur

Vi har siden vores åbning i 1983 forbedret eller helt afhjulpet kroniske sygdomme hos patienter fra 6 forskellige kontinenter. Det faktum, at vi hver eneste dag behandler langt flere patienter end nogen anden akupunktur klinik i Danmark, har gjort, at vi har meget stor erfaring med hvilken behandling, der er bedst mod praktisk taget alle de sygdomme, som kan forbedres med akupunktur. 

Boel Akupunktur er en familie virksomhed, som blev grundlagt af min far John Boel Snr. Han blev i år 2000 kåret som 1900 tallets bedste akupunktør af den internationale akupunktur forening.

Boel Akupunktur Århus
Stenvej 23, st.
Højbjerg
8270
+45 97 87 58 00

Tryk play og hør fra en patient

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i
behandling af lidelser og kroniske sygdomme.

Kontakt Boel Akupunktur

Boel Akupunktur Århus
Fremragende
4.7
Baseret på 55 anmeldelser
anmeld os på
En klemt iskiasnerve fik mig til at overvinde ulysten til akupunkturbehandling. Den ultrakompetente og behagelige Jan Birke Lyngbye er en fremragende behandler, som man roligt kan henvende sig til. Efter kun 6 behandlinger er jeg nu i stand til atter at bevæge mig smertefrit. Varmeste anbefaling herfra!
Fordi jeg tror det vil hjælpe andre😊
Efter 20 behandlinger for grøn stær et mit syn væsentligt forbedret og jeg er nu “kun” i risiko for grøn stær. Tusind tak til dygtige Jan og søde Kira hos Boel i Højbjerg. Kh Gitte Hoffmann
Der er en stor grad af nærvær og arbejdsglæde og fleksibilitet hos både Jan og hans sekretær. Kan klart anbefales.
Vdr AMD. Kom til behandling med 30% syn på begge øjne, efter 3 dagemed 2 behandlinger var synet på højre øje 75% og venstre 80% så det var over alt forventning Tusind tak til Jan.
Jeg kom til Jan i Højbjerg med 3 discopolaps i ryggen, kunne næsten ikke gå oprejst og tog smertestillende 24 timer i døgnet. Bare efter 3 gang begyndte det at give resultant, nu kunne jeg bukke mig og jeg begyndte at være smerte fri.
Nu har jeg været her 7 gang Og tager ikke piller mere. Jeg er begyndt at træne igen kan kun give Jan og hans nåle 5 stjerner

Mvh

Anette Faarvang
Kompetent og venligt personale. Stort venterum med kaffe/ te/ vand, kage.
Har døjet med migræne i mange år i den helt slemme forstand har været indlagt to gange på grund af det. Indtil jeg blev anbefalet at prøve Boel akupunktur først var jeg meget skeptisk over det. Men efter første behandling var jeg ikke længere lysfølsom og efter 8 behandlinger hen over august og september 2020 forsvandt alt migræne og sideeffekt af det. I dag er det 7 måneder side første behandling og har ikke haft et eneste anfald siden første behandling hvor jeg før havde 2-4 anfald om ugen. Jeg siger i hvert fald tak for en god behandling og en masse tilbagevende livsglæde
Jan skal have stor ROS for at have fjernet min rygsmerter.
Boel Akupunktur er et sted jeg gerne siger GOD for.
Mvh Michael
Boel Acupuncture is a promising Acupuncture method for eye diseases.
Sønnen var til behandling for svimmelhed og det har heldigvis hjulpet meget. Torsdag var jeg selv lidt tummelumsk og Jan stak resolut lidt nåle i mig også og igen i dag fik jeg nåle i, og uden beregning, fin service.( det har også hjulpet 😉)
Efter mange år i restaurationsbranchen havde jeg stærke lændesmerter samt nakke og skuldersmerter. Fik tid hos Jan i Højbjerg som er superdygtig og meget kompetent. Kunne hurtigt mærke fremgang og kommer nu kun engang imellem og får et par nåle i benene.

Kan varmt anbefale Jan og akupunktur som behandlingsform!

Vil også sende en stor tak til Kira for hendes altid gode humør og søde væsen ❤️
Har fået friheden tilbage.😄
I juli måned 2022 meddelte min øjenlæge, at det var slut med at køre bil på grund af AMD på begge øjne (både våd og tør).
Efter intensiv behandling i august 2022 hos Boel Akupunktur v/Jan Birke Lyngbye og hans team i Højbjerg må jeg - efter nyt besøg hos øjenlægen - igen køre bil. FANTASTISK.
Jan og hans behagelige team kan anbefales, da de gør alt for, at du føler dig godt tilpas i trygge og rolige omgivelser.
Boel Akupunktur er meget kompetente og dygtige. Jeg har leddegigt og er blevet behandlet med 5 behandlinger, hvorefter jeg er uden hævede led. Da jeg spurgte om råd og vejledning udover akupunkturen, fik jeg gode svar. Jan er super dygtig akupunktør.
Iskas og andre nervesmerter fjernes hurtigt og effektivt.
Den bedste form for behandling 👌
Efter to behandlinger mod nervesmerter i fødderne, kan jeg allerede mærke en forskel. Kan absolut anbefales 👍😊
Jeg har diskusprolaps og har mange smerte i begge benne.Jeg kunne næsten ikke gå og sove om natten pga. Smerter.Efter jeg har fået behandling hos Boel, kunne jeg godt mæke en forskel.Stor tak til begge personale , de er dygtig , venlige og hjælpsom.MvhKhanistha 😀
Har siden 2012 lidt af neuropati i begge ben og arme, med store led og muskelsmerter til følge. Har prøvet alt gennem årene. Men: Efter bare en enkelt behandling ved Boel Akupunktur i Højbjerg, var smerterne helt væk og styrken og balancen fuld tilbage. Effekten varede en uge. Har nu fået 10 behandlinger og effekten synes nu permanent. Løber 7 km bakketur flere gange om ugen. Følelsesløsheden er der naturligvis stadig, da nerverne er ødelagt, men alle følgeproblemer ser ud til at være løst. Fantastisk klinik - og supersøde og kompetente medarbejdere.
Min mand får på Randers sygehus konstateret virus på balancenerven. Blev indlagt akut.
Efter 6 uger med diverse øvelser og et hoved, der er helt rundt på gulvet, får min mand at vide, at det måske aldrig går væk.
Jeg giver mig derefter til at søge på nettet og får her øje på Boel akupunktur. Ringer til dem og får at vide, at de gerne vil prøve med en fem dages behandling, men at de desværre ikke kan garantere, det hjælper. Ved nogle gør det og ved andre ikke. Vi kører til Jan i Højbjerg.
Allerede efter første behandling kunne min mand mærke, der skete noget positivt i hovedet. På femtedagen siger min mand til mig “ jeg er rask. Jeg kører bilen hjem i dag “
Og det gjorde han. Han har været rask siden ( ca. 2 år ), men tåler ikke karruseller mere.
Får vi brug for hjælp til helbredet en anden gang, kører vi til Jan, som er meget kompetent og yderst behagelig.
Har det offentlige system opgivet dig, så giv Boel akupunktur en chance.
Mine varmeste anbefalinger går til Boels Akupunktur i Højbjerg. Jeg kom i 5 dages behandling i uge 22.
Tilset af to læger som dels konstaterede “frossen”skulder og betændt slimsæk/ledbånd i hø. skulder. Jeg havde mange smerter og var ikke i stand til at løfte og bruge min arm. Allerede efter de første nåle, kunne jeg løfte armen en smule. Efter en uge havde Jan Birke Lyngbye nærmest fjernet alle smerter og skabt fuld bevægelse i armen igen😃
Min arm er fortsat “ træt”, men er overbevist om, at den nok skal blive helt frisk igen.

Vh Lise-Lotte Jäger
Venlig og behagelig service ved Boel i Højbjerg hvor man føler sig velkommen
Selve behandling er til ug, har et meget slidt knæ, og har nu fået 5 behandlinger og går hjemme uden min krykke, plus at det smertestillende er på et minimum, efter flere år på max dosis
Effektiv og hurtig behandlingKom til Århus med så voldsomme smerter og usikre ben, at "for-konsultationen" blev nødt til at foregå i venteværelset, da det var uoverskueligt at komme de bare 10 meter ind på kontoret. (pga en iskias der havde plaget mig weekenden over uanset om jeg gik, sad, stod eller lå 🙁 )Efter bare den første behandling kunne jeg fint gå og med så lidt smerter tilbage, at pillerne med rød advarselstrekant jeg havde fået ved lægen allerede der blev lagt på hylden.Og efter yderligere 3 behandlinger, ville jeg "teoretisk!" kunne have danset fandango :-)Har fra tidligere gode erfaringer med Boel - både i Århus og Aulum, og anbefaler dem hjertens gerne. De er min livline - hvis noget ved mig går i stykker, tænker jeg oftest: "Det er nok ikke værre end Boel kan hjælpe" .Annie Kolbe
Fordi de gøre det godt 🙂

Jeg led af kroniske smerter hele tiden, når vi var ude og køre trillede tårene ned ad mine kinder.
Efter en uge hos Jan 🙂 sidder jeg uden smerter, både hjemme og ude men skal passe på, kan varmt anbefales.
Mange tak Jan 🙂
I foråret 2018 fik jeg en hælesporer. Efter 5 behandlinger var smerterne væk. 8 dage efter tog jeg til London i 4 dage hvor jeg i snit gik 17 km om dagen uden at mærke noget til hælesporen.
I foråret 2022 fik jeg stillet diagnosen Menieres sygdom . Samtidig informeredes jeg om , at sygdommen ikke kan behandles .
Men - efter 10 behandlinger hos Jan Birke Lyngbye , Boel akupunktur i Højbjerg er mine symptomer i klar bedring .
Svimmelheden er helt væk
Tinnitus er aftaget betydeligt
Trætheden ligeledes
Hørelsen er væsentligt forbedret
Jeg kan klart anbefale at prøve Boel Akupunktur . Hilsen Kirsten Haldbo
Jeg har fået forbedret mit syn på højre øje
med 20% på kun 1 uges besøg.
Der er en venlig og behagelig omgangstone.
Jeg kan helt sikkert anbefale klinikken i Højbjerg.
Jan og Laila er super kompetente, super gæstfri og virkelig dygtige.
Jeg fik min første akupunkturbehandling hos dem, og det har været en god og tryg oplevelse fra start til slut.

Mandag, som var første behandling af 5 for klemt iskias, ankom jeg med tonstunge smerter og 40 mg. morfin i kroppen.

Fredag (nærmest) dansede jeg ud efter sidste behandling. Morfinen var smidt allerede tirsdag aften, og jeg var tilbage på arbejde lørdag.

Varm anbefaling herfra.
Jeg har fået 6-7 behandlinger i Århus på grund af diskusprolaps før jeg begyndte behandlinger troede jeg , at jeg kan aldrig gå mere, men efter behandlinger blev jeg meget rask, tusind tak Jan ❤️❤️❤️❤️ I fortjener millioner stjerne❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Jan Birke , han er en fantastisk man. Tak Jan❤️❤️❤️ Kamile Nielsen
En utrolig oplevelse. Jeg havde meget ondt i mit knæ kunne ikke gå.Har fået 5 behandlinger kan gå igen og har ikke ondt mere. Min mand havde ondt i armene og skulder kan passe sit arbejde igen. Det er barre at komme afsted hvis man har ondt , lækker behandling og det gør ikke ondt .😉😏🌹🌹
Har i årevis døjet med smerter i nakke og skulder - efter et fald på tennisbanen. Har konsulteret læge, fysioterapeut og kiropraktor gennem årene. Disse har lindret smerterne i kortere perioder. Har i alle årene dagligt taget flere typer smertestillende piller.Har sovet meget dårligt alle årene p.g. af smerterne og har døgnet igennem skullet holde mig i bevægelse for at holde smerterne ud.Blev anbefalet af en bekendt at lade Jan gennemføre en behandling af mig. Jeg lod mig overtale og lod det "prøve at få et skud".Behandlingen gennemførtes med 5 sessioner i løbet af 5 dage - med store mængder af nåle både for og bag 😉 .Jeg blev meget forundret og overrasket over den markante forbedring i løbet af ugen! Har efterfølgende fået én opfølgende behandling på en enkelt session efter 14 dage..Jeg kan nu sove. Kan igen sidde i lænestolen og læse - i timevis uden smerter. Behøver ikke altid at være i bevægelse.Bedringen har nu holdt i længere tid end den lindrende behandling, jeg fik af kiropraktor og fysioterapeut.Jeg tager stort set ingen smertestillende piller - kun efter mine uundværlige timer på tennisbanen 😉 .Håber det hjælper på den lange bane også!Stadig meget forundret - Det her vil jeg gerne vide noget mere om!Mvh Henning Langballe
Da jeg for 4,5 år siden fik konstateret nervebetændelse i min venstre side af ansigtet kom jeg i medicinsk behandling som havde mange bivirkninger. Jeg søgte alternativer og kom i forbindelse med Boel Akupunktur. Først i Aulum og nu i Højbjerg, da det er tættere på min bopæl. Jeg stoppede med medicinen for 3 år siden og begyndte i behandling hos Boel. Idag får jeg en behandling hver 4 - 5 uge og kan på den måde holdes stort set smertefri. TAK til Jan for en altid super god og professionel behandling. Mine bedste anbefalinger til Boel Akupunktur - Lone.
går der nu PGA smerter i venstre ben iskias har slidgigt i ryggen men mærkede bedring efter 1 behandling kan varmt anbefale dem
Godt, trygt og professionelt
Efter 9 dage i sengen fik jeg konstateret virus på balancenerven, og fandt heldigvis hurtigt Boel, som havde en tid med det samme. Efter 1 behandling mærkede jeg bedring, og efter 5 behandlinger er jeg næsten mig selv igen. Kira og Jan er simpelthen så søde, omsorgsfulde og dygtige, og jeg vil til enhver tid besøge dem igen med andre problemstillinger. De varmeste anbefalinger herfra til Højbjerg klinikken.
js_loader

Vi dækker hele Århus

Brabrand
Brabrand-Årslev
Egå
Hasselager
Helenelyst
Holme
Holmstrup
Holmstrup Mark
Højbjerg
Katrinebjerg
Kolt
Latinerkvarteret
Marselisborgkvarteret
Midtbyen
Mollerup
Møllevangen Risskov
Skjoldhøjparken
Skåde
Skæring
Slet
Stavtrup
Tranbjerg
Viby
Aaby Sogn
Åbyhøj
Aarhus N
Aarhus V
Aarhus Ø
Årslev
Øgadekvarteret