Hvem er vi?

Boel Akupunktur er et familiefirma som er vokset

Akupujnktør John Boel ejer af Boel Akupunktur

John Boel Jr.

John er ejeren af Boel Akupunktur siden 2014, hvor han og hans kone overtog Boel Akupunktur fra hans forældre John Boel sen. og Bodil Boel.
John er en af de mest erfarne akupunktører i Danmark. Han har arbejdet i Boel Akupunktur siden 1985, hvor han startede som receptionist. Han har været akupunktør siden 1988, da han som verdens yngste, kun 16 år gammel, blev uddannet til akupunktør på Sri Lanka.

Desuden holder han hvert år akupunkturkurser for 150 – 250 læger, akupunktører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre.

info@boel-akupunktur.dk

Corinne og John Boel

Corinne Boel

Corinne er gift med John Jr. og har arbejdet hos Boel Akupunktur siden 2002.

Corinne er oprindelig fra Schweiz og har ansvaret for den administrative del af Boel Akupunktur. Det er også hende, der er ansvarlig for sundhedsforsikringer og vores regnskaber.

Derudover er hun ansvarlig for, at alle ikke-skandinaviske patienter ved, hvordan de finder hertil, får tider til behandling, finder indkvartering osv.

Da hun taler 6 forskellige sprog, er dette job som skræddersyet til hende.

info@boel-akupunktur.dk

Claus Vecht

Claus er normalt den første man taler med hos Boel Akupunktur, når man ringer ind. Claus tager telefonen, svarer på spørgsmål og booker tid til din første behandling.

Claus har også visse administrative pligter, som patienterne ikke ser.

claus@boel-akupunktur.dk

Helene Eskildsen

Helene er ofte den første man taler med hos Boel Akupunktur. Helene tager telefonen, svarer på spørgsmål og booker tid til din første behandling. Hun har også nogle administrative pligter, som patienterne ikke ser.

Derudover står Helene også for salg af akupunkturnåle fra vores webshop.

hes@boel-akupunktur.dk 

Alexander Lancelot Boel

Alexander er søn af Corinne og John Boel og er derfor tredje generation i firmaet.

Mens han bliver uddannet som akupunktør, hjælper Alexander med at tager telefonen, booke nye tider og besvare spørgsmål. Derudover hjælper han også til på IT-området.

ab@boel-akupunktur.dk 

Boel Akupunktur Aulum

Jesper Boel hos Boel Akupunktur

Jesper Boel

Jesper står for receptionen og er klinikassistent i klinikken i Aulum. Han sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er ham, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingsrummet.

Det er også Jesper, der finder nye tider til behandlinger og tager imod pengene.

Desuden er Jesper vores computerspecialist, som vi kalder på, når tingene driller.

Ann-Jeanett Jensen Akupunktør hos Boel Akupunktur

Ann-Jeanett Jensen

Ann-Jeanett er akupunktør i klinikken i Aulum, Jylland. Ann-Jeanett er en af Danmarks mest erfarne behandlere og undervisere. Hun begyndte sin karriere som massør i 1992. Siden dengang har hun løbende uddannet sig og havde, før hun startede som akupunktør hos Boel Akupunktur, 2 akupunktur-/helseklinikker og en skole.

Boel Akupunktur København

Jannick Daniel Uldall

I København, er det Jannick, du vil blive behandlet af. Han er uddannet Master Akupunktør af John Boel. Før Jannick begyndte hos Boel Akupunktur, arbejdede han med afvænning af folk, der var afhængig af medicin, stoffer og alkohol.

Snehvide Träger

Snehvide er klinikassistent og står for receptionen i klinikken i Vanløse, København.

Snehvide står for alt rundt om selve behandlingerne. Dvs. at det er hunde, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingsrummet. Det er også Snehvide, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det hende, der tager imod pengene. Hvis du har en sundhedsforsikring, der dækker behandlingerne, er det også hende, du skal tale med.

Boel Akupunktur Odense

Monika Andersen

Monika er akupunktør i vores klinik i Odense.

Monika har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse, og før hun startede hos Boel Akupunktur, havde hun sin egen klinik på Fyn.

Johanne

Johanne er klinikassistent og receptionist for klinikken i Odense.

Johanne er højest sandsynligt det første ansigt du ser, når du kommer ind på klinikken. Det er hende, der viser dig fra venteværelset ind til selve behandlingsrummet, finder nye tider til dig og tager imod betaling.

Hvis du har en sundhedssikring, er det også Johanne du skal henvende dig til med denne.

Boel Akupunktur Aarhus

Akupunktør Jan Birke Lyngbye hos Boel Akupunktur

Jan Birke Lyngbye

Jan er vores akupunktør i klinikken i Højbjerg, Aarhus.

Jan har været behandler i mange år. John Boel opdagede hans kvaliteter, da han blev uddannet til Master Akupunktør hos Boel.

I forbindelse med åbningen af klinikken i Aarhus overtalte John ham til at lukke sin egen klinik og stå for Boel Akupunktur afdelingen i Aarhus.

Kira Paarup Andersen

Kira er vores klinikassistent og receptionist i klinikken i Højbjerg, Aarhus. Det er Kira, der tager imod dig, når du kommer ind på klinikken. Hun viser dig fra venteværelset ind i behandlingsrummet, finder nye tider til dig, tager imod betaling og alt andet rundt om selve behandlingerne.

Har du en sundhedsforsikring, der dækker behandlingerne, er det også Kira, du skal tale med.

Boel Akupunktur Aalborg

Tanja Wittorf

Tanja er uddannet Master akupunktør. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har arbejdet med fysioterapi i mange år, før hun efter et weekendkursus i akupunktur hos John Boel Jr. besluttede sig for at blive fuld uddannet akupunktør. Grundig som hun er, gennemførte hun den store Master Akupunktør uddannelse og startede sin egen klinik i Aalborg.

Da Boel Akupunktur åbnede afdelingen i Aalborg (Nørresundby), overtalte John hende til at lukke sin egen klinik og begynde at arbejde for Boel i stedet.

Johannes Stærk Olsen

Johannes står for receptionen og er klinikassistent i Boel Akupunktur Aalborg (Nørresundby).

Johannes sørger for alt rundt om selv behandlingerne. Det er ham, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingsrummet. Det er også Johannes, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det ham, der tager imod pengene. Hvis du har en sundhedsforsikring, der dækker behandlingerne, er det også ham, du skal tale med.

Boel Akupunktur Esbjerg

Niels Verner Hermansen

Niels Verner er den kommende akupunktør i Boel Akupunkturs afdeling i Esbjerg, der åbner d. 2. januar 2023.