Hvem er vi?

Boel Akupunktur er et familiefirma som er vokset

Akupujnktør John Boel ejer af Boel Akupunktur

John Boel Jr.

er ejeren af Boel Akupunktur siden 2014 hvor han og hans kone overtog Boel Akupunktur fra hans forældre John sen. og Bodil Boel.
John er en af de mest erfarne akupunktører i Danmark. Han har arbejdet i Boel Akupunktur siden 1985, hvor han startede som receptionist. Han har været akupunktør siden 1988, da han som verdens yngste, kun 16 år gammel, blev uddannet til akupunktør på Sri Lanka.

Desuden holder han hvert år akupunkturkurser for 150 – 250 læger, akupunktører, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre.

info@boel-akupunktur.dk

Corinne og John Boel, Boel Akupunkturs ejere.
Corinne og John Boel

Corinne Boel

er gift med John Jr. og har arbejdet hos Boel Akupunktur siden 2002.

Corinne er oprindelig fra Schweiz og har ansvaret for den administrative del af Boel Akupunktur. Det er også hende, der er ansvarlig for sundheds forsikringer og vores regnskaber.

Derudover er hun ansvarlig for, at alle ikke-skandinaviske patienter ved, hvordan de finder hertil, får tider til behandling, finder indkvartering osv.

Da hun taler 6 forskellige sprog, er dette job som skræddersyet til hende.

info@boel-akupunktur.dk

akupunktur klinik København

Peter Torp

er landechef for Danmark det vil sige, at han er chef for alle Boel Akupunkturs akupunktører og klinikassistenter i Danmark. Han har tidligere haft sin egen akupunktur-klinik og har også været chef for vores klinik i København.
Han kender alt til at kører en klinik og er derfor den helt rigtige mand til at hjælpe vores akupunktører og klinikassistenter, når de har spørgsmål.
Peter arbejder til daglig på vores klinik i København. Hvis en klinikassistent eller akupunktør har fri eller er syg, er det ham der tager over, så man finder ham ind imellem på alle klinikkerne.

Claus Vecht

er ofte den første man taler med hos Boel Akupunktur. Claus tager telefonen, svarer på spørgsmål og booker tid til din første behandling. Han har også nogle administrative pligter, som patienterne ikke ser.

claus@boel-akupunktur.dk

Helene Eskildsen hos Boel Akupunktur
Helene Eskildsen

er ofte den første man taler med hos Boel Akupunktur. Helene tager telefonen, svarer på spørgsmål og booker tid til din første behandling. Hun har også nogle administrative pligter, som patienterne ikke ser.
Helene står også for salg af akupunkturnåle fra vores webshop.

hes@boel-akupunktur.dk 

  Boel Akupunktur Aulum

Jesper Boel hos Boel Akupunktur
Jesper Boel

Jesper står for receptionen og er klinikassistent i klinikken i Aulum Han sørger for alt rundt om selve behandlingerne: Det er ham, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingsrummet. Det er også Jesper, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det ham, der tager imod pengene.

Desuden er Jesper vores computerspecialist, det er ham vi kalder på, når vi hiver os i håret af frustration.

 

Ann-Jeanett Jensen Akupunktør hos Boel Akupunktur
Ann-Jeanett Jensen

er akupunktør i klinikken i Aulum, Jylland. Ann-Jeannett er en af Danmarks mest erfarne behandlere og undervisere. Hun begyndte sin behandler karriere som massør i 1992. Siden dengang har hun løbende uddannet sig og havde, før hun startede som akupunktør hos Boel Akupunktur, 2 akupunktur/helse klinikker og en skole.

 

 

 

 

Boel Akupunktur København

Jannick Daniel Uldall

Når du kommer til behandling i vores klinik i Vanløse, København, er det Jannick, du vil blive behandlet af. Han er uddannet Master Akupunktør af John Boel. Før Jannick begyndte hos Boel Akupunktur arbejde han med afvænning af folk, der var afhængig af medicin, narkomaner og alkoholikere.

 

Snehvide Träger står for receptionen og er klinikassistent på klinikken i Vanløse, København.

Hun sørger for alt rundt om selve behandlingerne.

Det er hende, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingsrummet. Det er også Snehvide, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det hende, der tager imod pengene. Hvis du har en sundhedsforsikring, som dækker behandlingerne er det også hende, du skal tale med.

 

 

 

 

Boel Akupunktur Odense

Monika Andersen

Monika er akupunktør i vores klinik i Odense.

Hun har gennemført den store Master Akupunktur uddannelse. Før hun startede hos Boel Akupunktur havde hun sin egen klinik på Fyn.

 

 

 

 

 

Boel Akupunktur Aarhus

 

 

Akupunktør Jan Birke Lyngbye hos Boel Akupunktur
Jan Birke Lyngbye

er vores akupunktør i Aarhus.

Jan har været behandler i mange år.  John Boel opdagede hans kvaliteter, da han blev uddannet til Master Akupunktør hos Boel.

I forbindelse med åbningen af  klinikken i Aarhus overtalte John ham til at lukke sin egen klinik, og stå for Aarhus afdelingen.

Kira Paarup Andersen er vores klinikassistent og receptionist i Højbjerg, Aarhus. Det er Kira, som tager imod dig, når du kommer i klinikken. Hun viser dig fra venteværelset ind i behandlingsrummet, finder nye tider, tager imod betaling og alt andet rundt om selve behandlingerne.
Har du en sundhedsforsikring, som dækker behandlingerne, er det også Kira, du skal tale med.

Boel Akupunktur Aalborg

Tanja Wittorf er uddannet Master Akupunktør.
Hun er oprindelig uddannet fysioterapeut og har arbejdet med fysioterapi i mange år, før hun efter et weekendkursus i akupunktur hos John Boel Jr besluttede sig for at blive fuldt uddannet akupunktør.
Grundig som hun er, gennemførte hun den store Master Akupunktør uddannelse og startede egen klinik i Aalborg.
Da Boel Akupunktur åbnede afdelingen Aalborg (Nørresundby), overtalte John hende til at lukke sin egen klinik og arbejde for os i stedet.

Dorthe står for receptionen og er klinikassistent i Boel Akupunktur Aalborg (Nørresundby).

Hun sørger for alt rundt om selve behandlingerne.

Det er hende, der henter dig i venteværelset og viser dig ind i behandlingsrummet. Det er også Dorthe, der finder nye tider til dig, og når du betaler, er det hende, der tager imod pengene. Hvis du har en sundhedsforsikring, som dækker behandlingerne er det også hende, du skal tale med.